Bytur

Hey Xx
Vært på bytur med min vakre Emilie! Var å så på Nemo på kino, helt alene i salen faktisk! Jeg gikk med de nye skoene mine Idag (campbell) og la merke til hvordan folk faktisk stirrer! Og det er ikke sånn diskré, forsiktig stirring, neida, de bråsnur seg, snakker høyt om det og hvisker til venninnene! Ei jente stirret så mye at jeg var fristet til å de på henne og si: er det noe galt! Men jeg gjorde det ikke! Skulle tro de ikle hadde sett mennesker før!! Og snakker om det, jeg gikk hjem og hørte på c'mon c'mon og tenkte ikke over hvor høyt jeg sang for meg selv, så tre barn som var ute og sang julebukk sprang skremt forbi meg(!?)

Så til dagens innkjøp! Jeg kjøpte ny kjole til nyttårsaften, et bar super søte ørepropper og en så Harry Truse at jeg ikke engang vill ta bilde av den! Men jeg måtte bare kjøpe den og jeg aner ikke hvorfor:)

Verden søteste<3

Ble litt dårligere kvalitet på siste bildet! Dårlig lys :(

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emilie C

Emilie C

15, Tønsberg

Hey hey Xx Velkommen til min blogg om meg! Jeg tar bilder, skriver om alt mulig om hverdagen min :) For dere som er interessert bruker jeg Samsung NX210! For kontakt send mail: Milleermeg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits